TIME FLIES
Ja, eh. Tot snel dan maar? :) / :( = :S
Geniet geniet geniet van je tijd op Jaeren ^^!
hee marlou!
Ik weet dat je t daar egg tof hebt, en da ben ik ook heel blij.. ma ik zou het ook helemaaaaaaaaal niet erg vinden als je weer gezellig hier in nederland bent;) samen ijsjes eten wiieeeh!!:D:P
succes nog en sterkte voor je roomie!
x
Hoi Marlou,
Wij hebben net een grote ronde gefietst. Ongeveer 48 km. Naar Broekhuizen, Lomm, Grubbenvorst en weer terug. Nog een paar leuke laatste dagen in Noorwegen.
Voor pap en mam een goede reis vannacht/morgen en voor jullie allemaal een goede terugreis. Wij zien je wel weer als je thuis bent.
Leo zit buiten lekker in de zon.
Groetjes Annemie
Hoi Marlou,
Nog een berichtje van mij. Ik zie net op de website van de Nationale Postcode Loterij dat op jullie postcode in de maand april de ijsprijs is gevallen. 3.340 x
Zoveel loten doen er in Horst mee.
Dus dat wordt lekker smullen als je terug bent.
Nogmaals groetjes Annemie
Hoi Marlou.
Nog even he,en je tijd in La Norge zit er weer op!!
Hopenlijk heb je veel zin om weer naar je vertrouwde horst en naar je vrienden en vriendinnen terug te kunnen gaan!
Ik [Gertie ] verheugt zich erop om je weer eens in levende lijve te kunnen zien,en achteraf lijkt het nog niet eens zolang geleden ,toch?
ik hoop snel wat van je te horen als je weer terug bent in Horst,wij wensen jou samen met je Paps en Mams,nog een paar fijne daagjes in Noorwegen,en hopenlijk tot gauw,liefs Hans en Gertie hermkens.