<1 maand
De zon schijnt heerlijk, Noorwegen is zo prachtig in de lente <3 en 14 graden voelt serieus als 25. Stiekem baal ik dat ik hier geen zomer mee ga maken, maar geloof maar dat dat ooit nog komt. Nu is het langzaam tijd om af te gaan tellen...over minder dan een maand ben ik hier weg, komen papa & mama me halen en gaat het 'normale leven' weer beginnen. Dan knapt de bubbel die Jæren heet.
En nu? GENIETEN GENIETEN GENIETEN GENIETEN.
Ik kan me eigenlijk helemaal geen leven meer voorstellen zonder Jæren.
Hoi Marlou
Wat weer geweldig leuk om je nieuwe verhaaltje op je weblog te lezen. Ook de foto's vind ik de moeite waard om te bekijken en dat filmpje zeg: heel grappig. Wat voor materiaal hebben jullie daarvoor gebruikt? 'n Soort fimoklei??? Hoeveel beelden zijn het wel niet en hoeveel tijd heeft dat filmpje gekost (schat zeker 7 à 8 uur???).Trouwens dat vliegeren: jammer dat we hier niet aan de kust wonen want dan zou je dat zeker hier ook vaker doen. Altijd weer geweldig leuk om te zien hoe behalve jongeren ook volwassenen weer met vliegeren bezig zijn.
Marlou geniet van de dagen samen met Merel (weer effe lekker Nederlands babbelen) en we spreken elkaar zeker binnenkort wel weer.
Fijn weekeinde.
Liefs
Mam
Hey Marlou,
Heb zojuist weer de foto's, het filmpje en natuurlijk het verhaaltje weer gelezen. Wat leuk dat je ook eens heb kunnen vliegeren met een door Annika erg orgineel gemaakte vlieger. Ja dat is daar wel een ideale plek ervoor.
En dan is het over 1 maand alweer voorbij, wat gaat dat toch snel he?
Zo en nu maar lekker samen met Merel genieten daar in Noorwegen wat zeker zal gaan lukken.
Heel veel groetjes en liefs uit Horst.
Ha Marlou
Wat een leuke foto's zeg. De vlinderfoto's vind ik erg mooi. Maar weet je, ik mis jou op een foto!! Mag er ook wel bij hoor!!!
En inderdaad genieten, genieten, genieten hè. Maar ik weet zeker dat je ook zonder Jaeren een heel leuk leven kunt hebben: bussen die altijd rijden; mensen die naar je glimlachen wanneer je hallo zegt; een vriendelijk knikje van een chauffeur als je je hand omhoog steekt omdat hij/zij je voor heeft laten gaan; aardbeien, asperges, Tedje (???)/Passi!!!, autorijden, festivals bezoeken, op zoek gaan naar een kamer (eigen stekkie) in Groningen, Veerle, Lotte, Mirthe, Marieke, Marjolein, Monique, Susan, Marleen, Ilse, Merel, Sanne, Viviane, Marlieke, Helga en vul het rijtje verder zelf maar aan en natuurlijk niet te vergeten, ha, ha, ha, pap en mam, thuis, je eigen kamer, de hangmat bij de notenboom. Dus Marlou genoeg redenen om je ook weer op thuis (Nederland) te verheugen.
Spreek je weer snel.
Liefs