All you need is love

Love is er - in alles en iedereen en overal, en ik geniet met volle teugen. De afgelopen dagen waren stuk voor stuk geweldig, dus het is weer eens tijd voor een update!
Afgelopen zaterdag zijn we met z'n allen naar het Oliemuseum in Stavanger geweest. Kwamen er pakweg 100 jaar geleden nog massa's naar Stavanger naar de vis - tegenwoordig is het dé oliehoofdstad van Noorwegen. En dat moesten we natuurlijk eens van dichterbij bekijken. :) Het was echt tof!, echt een doe-museum. Eerst kregen we een 3D-film te zien over olie, met in het begin dinosaurussen die ECHT OP JE AFKWAMEN. Doodeng, haha, maar wel tof. Daarna mochten we zelf rondlopen, door olienetten klimmen, een olietank besturen, van die overdreven dikke oranje pakken aan, etc etc. Echt een aanrader!
Net als Nedre Kyrkjebakken's elevkveld die avond. Het thema was 'hippie', en als afsluiting hadden ze een geweldig concert. Waaattt een talent! (zie VIDEO'S) Ik was zo'n bofkont dat ik net deze avond mocht filmen (dat is een 'taak' van de mediaklas: DVD's maken met alle leerlingenavonden) en het was echt zo vet! Sorry dus, voor al het eventuele gewiebel. ;)
Van de week was er ook even DRAMA op school - want er was besloten eens flink het verschil tussen arm en rijk in derdewereldlanden duidelijk te maken. 10 gelukkigen waren 'rijk' en kregen als avondeten zoveel rijst als ze wilden, kip, cola en een toetje, en de rest (waaronder ik dus, de 'armen') kregen slechts 2 scheppen rijst en één glas water. Maar wow, wat was die rijst lekker!!!!! Er waren overigens een heleboel zure gezichten en na afloop had ook ik nog wel honger, maar dat werd mooi opgelost door pannenkoeken te bakken met Anniken, Jenny en Lasse. Tot er opeens een brandweerman onze woonkamer binnenkomt met een rookmachine, 'kook maar gewoon door hoor'. Even later ging 't brandalarm af - wij wisten er gelukkig dus van, maar de rest van de school niet. En die gaven ons de schuld, omdat wij vrolijk buiten in onze jas pannenkoeken stonden te eten :').
Ondertussen verandert Klepp langzaam in een wit paradijsje, en volgende week komen papa en mama hierheen voor het familieweekend! Zin in!!!! :D

Goed. Nieuwe foto's onder FOTO'S, het filmpje onder VIDEO'S en dan spreek ik jullie snel!
Kuzzzzels.

Vief

Ah woman, pannenkoeken ftw! Wat grappig ^_^

sneeuw, ph wat ben ik jaloers, als ik later in het topje van Denemarken een huis heb dan is het eigenlijk puur voor de geniaalheid van sneeuw. Joehoeeeee. [en ik ben 1 want kwijt en het is zo kut! mijn mooie want, die ik in april kocht, die niet eens echt de winter heeft meegemaakt, helemaal zielig alleen, en nu is mijn andere want en muts helemaal verdrietig - en ik ook].

Marlou

Sneeuw? Niet waar man, ik ben stik jaloers :o!
Hier alleen een superstorm voorspeld maar die dan niet zou komen omdat je weer niet kan voorspellen op basis van zonnevlekken. Of zoiets. Mochten we weggeblazen worden, hoor je dat vanzelf ;)!
Dat je je pannenkoeken dan nog op tijd klaar had joh :p.

Trudy

Ai, mijn Noors is niet toereikend om je nieuwe voorsteltekst helemaal te ontcijferen. Tweede deel laatste zin lukt echt niet. Knap dat jij toch al zo snel met het Noors uit de voeten kunt. Geen wonder overigens dat het even wat wegzakte, na Horst, Londen, Madrid, daar spreken ze toch geen Noors. Nu je er weer helemaal in ondergedompeld bent, gaat het gelijk een stuk beter, misschien juist ook omdat je er even niet mee bezig bent geweest.

Gr. Trudy

Ymke

Oooh die had ik nog niet eerder gehoord, folkegøyskole :P. Dat is dan meteen het eerste taalgrapje dat ik snap sinds ik hier ben, geloof ik. Hvordan står det til? Skal du kjøpe julegaver til vennene og veninnene dine på skole? Jeg står i dilemma, of hoe ik dat ook mag moeten formuleren. Daag, en dat ik je niet bel komt omdat ik pogingen doe geld te sparen, na Londen enzo ;-).

Liefs

Mam

Ha Marlou

Komt je winterkleding nu uit de kast? Mutsen, handschoenen, dikke truien, winterjas, lekker warme sjaals???? Nog te weinig sneeuw voor skipak (skieën, snowboarden). Maar wie weet komt dat ook nog. Heerlijk hè, leesboek, schrijfmateriaal en een mok heerlijk warme chocomel met........natuurlijk slagroom! Genieten hè?!!!

Liefs
Mama

Tessa

Brr..

Gertie en Hans hermkens

Hallo Marlou.
Wat een mooie foto's heb je weer gemaakt Marlou.
Het is al winter in Noorwegen zeg!
Wij gaan vanmiddag weer samen wandelen,het is woensdag onze dag!Mia Henny,mam en ik.
Het zonnetje schijnt,maar het is wel koud.
Hoe is het met je Noors
Lukt het al een beetje.
Wat gaaf he dat Pap en Mam alweer bijna naar jou komen,geniet er maar fijn samen van.
En dan is het alweer bijna Kerst,wat gaat alles toch snel he,voor je het weet is het laweer voorbij.
Nog veel plezier daar,en wie weet,misschien zien we elkaar met Kerst.
Liefs Gertie,en ook de groetjes van Hans,oet Serum.

?

hoi marloe

maar weer eens een paar minuutjes vrij gemaakt om jou nieuws te lezen

het griepje is intussen al weer voorbij lees ik
ik merk wel dat je enorm geniet HOUDEN ZO
en nu maar gaan genietenvan de voorbereidingen voor je reis naar india

geroetjes van hennij en de rest ...oet de melderse

Gertie Hermkens

Ha Marlou.
Wat leuk zeg ,dat mailtje van jou!
Il was blij verrast!
Gaaf zeg dat je naar Oslo en india gaat,je bent toch wel een bof kont he1
Hoe is het in La Norge?
Hebbnen jullie al sneeuw?
Hier is het nog steeds herfst,bah!
Maar over drie weken gaan wij naar her sauerland,en daar is het misschien wel wit,tenminste dat hopen we.
Ga je je klasgenootjes ook leren hoe ze carnaval moeten vieren,of wil je ze dat besparen!
Ga je het missen of geef je er niks om?
Wij niet teninste,maar wij hebben onze tijd erop zitten toch!
Nu meissie,ik ga nog wat breien,ik ben bezig met een vest voor mezelf,en jij?
Heb je al een muts gehaakt,of is het toch te moeilijk?
Lieve groetjes en tot mails Gertie.

Mia Huijs

Hallo Marlou even een klein berichtje van de koekersesrtaat.Jij hebt het erg leuk daarals ik dat zo mee kreeg.geniet er in volle teugen van?Je kunt al aardig wat noors zeg//////.Het is er kouder wat weer betreft als hier? Groeten uit Serum.

asje

Heej,

heel fijn weekend met je papa en mama!
en zo als iedereen al heeft gezegd ;) geniet van je kroketten!!

xx