Madrid

Het bestond uit - op volgorde - reizen, reizen, een beroemde Noorse voetballer op vliegveld Gardemoen in Oslo, reizen reizen, 3.5 uur vliegen, heel lang in de metro, sangria, (volgende dag)
tv-studios + filmsets bij Globomedia, filmopnames, stad in, winkel in, winkel uit, het SCHOENENPARADIJS, muffins + chocomel + frappuccino bij Starbucks, tapas, sangria, (volgende dag)
muffins, winkel in, winkel uit, muffins, chocomel + frappuccino bij Starbucks, het park, heerlijke sjokoladecake in het Hard Rock Café vanwege Linn haar verjaardag :), (volgende dag)
Escuela de cinematográfia y audiovisual de la comunidad de Madrid (ook wel: ECAM, een van de beste filmscholen van Spanje), (volgende dag)
reizen reizen reizen, metro, 3.5 uur vliegen, trein naar Drammen, dik 7 uur de nachttrein naar Bryne (maar OMG, nachttreinen zijn geweldig! Je kreeg zelfs oordopjes, een gezichtsmaskertje, dekentje, etc) en de taxi naar Klepp. Wow.
Hasta pronto!
En dit keer is Amsterdam de eerste met een reactie (als ik tenminste niet te lang erover doe). Heb weer, zoals steeds, genoten van je belevenissen en vooral van hoe je daarover schrijft. Kon me ook helemaal indenken hoe je je voelde toen je daar stond op Piccadilly Circus, had ik ook - wel al lang geleden -: dat fiks ik toch maar mooi helemaal zelf. Mooi jaar maak je daar mee.
Tot een volgende keer.
Trudy
Wij dus als tweede vanuit Horst. We hadden al veel van je gehoord via sms en skype. Maar iedere keer weer als je iets geschreven hebt vinden we het heel erg leuk om te lezen.
Oh ja en aan de pepernoten wordt een volgende keer zeker meegestuurd!
Liefs pap en mam
Ha Marlou, ik zal de lijn van de familie maar door zetten en ook even reageren.
En ik maar denken dat iedereen je chocolade pepernoten stuur en daarom liggen ze nog steeds in de kast.
Zal ik ze dan toch maar sturen, hou je postvak in de gaten
Maria.
Hallo Marlou.
Ik ben Annemie even voor geweest daarom nu een reactie van mij.
Je maakt best "spannende,, dingen mee die je ons op erg leuke manier overbrengt.
Dus laat maar komen je verhaaltjes tijdens je verblijf in noorwegen en later in india.
Groetjes
Leo
Hoi Marlou,
Ik lees iedere keer weer die leuke verhalen van jou. Geniet er maar van.
groetjes
inge
Het klinkt allemaal zeuw fijn :).
Ik heb je wel gemist hoor (nog steeds natuurlijk)
xx!
ikwilookmuffin!
Hoi Marlou,
Bedankt voor je leuke ansichtkaart uit Madrid.
De kaart is gisteren aangekomen. Fijn dat je de moeite neemt om er een heel verhaal op te schrijven.
Groetjes van ons