1000 sterren
Langzaam worden de dagen hier gewoon normaal en aan duizend keer hetzelfde vertellen heeft niemand iets, al heb ik nu toch wel wat spetterende updates! We hebben een cowboydag gehad: incl. pistolen, yeeeha en linedancing, een worstelcompetitie waarbij iedereen 'gek' verkleed moest en de eerste leerlingenavond (elevkveld, een avond vol theater/muziek/dans die georganiseerd wordt door één van de 6 gangen van het internaat dus). Ze hadden als thema Kerst (in september). Ik snapte lang niet alles, maar het was in elk geval een genot om naar te kijken! :) Net als dat alle sterren hier ook een genot om naar te kijken zijn <3 WAUW. Er zijn er zoooveel meer dan thuis in Horst, en schijnbaar ook meer dan in de rest van 't land aangezien we zowat elke avond met een groepje naar het kerkhof (ja, een beetje freaky...) gaan om liggend op het gras naar boven te staren. Of vanuit de steen waar een 'zitgat' in zit met lampjes die het verwarmen. Afgelopen week presteerden we zelfs met z'n vieren daarin te zitten - super gezellig (en lekker warm).
Met media zijn we ondertussen van foto (cameratechnieken, theorie, compositie, uitsnijding) overgestapt naar film en dat is ook echt ruig. Met Linn en Elin ben ik de afgelopen dagen bezig geweest een filmpje over Thee (genaamd: T) te maken, super leuk! Ook mijn Noors gaat steeds beter; ik versta meer en heb mijn eerste echte zin geleerd. Jeg har ost på hoden (ik heb kaas op mijn hoofd, ik ben een kaaskop). Vanaf volgende week zou ik samen met Caroline - mijn mede-buitenlander, uit de VS - beginnen met Noors lessen, maar aangezien zij plotsklaps besloten heeft school te verlaten ben ik nu nog de enige niet-Noor. En krijg ik privé les!

Heej,
jajaja! aanpassen aan de cultuur daar, dus daar horen ook verkleedpartijtjes bij ;P
ik ben ervan overtuigt dat je een goede cowboy zult zijn en er heel netjes op kunt staan...
trouwens sterren kijken is altijd chique :D alleen opletten dat als je naar de sterren kijken niet tegen 'paaltjes' opbotst :P
xxx
Hoi Marlou,
Wij, Diny en Bert, Bart en Femke, en Dennis zijn nu jouw site aan het bekijken. Ooit een keer zal de familie Drüggen uit Achtmaal misschien ook wel reageren op je site. Heel zeker hoor.
Heel veel groeten vanuit Achtmaal
Die line dance is zo gaaf, maar dat zei ik al
Het klinkt zo leuk allemaal met je feesten en filmpjes maken en alllesss. Jaloezie in Nederland
hé marlou!
ik heb je al even niet meer gesproken voor ons doen dus ik dacht zal hier eens een berichtje typen. erg leuk om te lezen en dalijk ga ik nog foto's kijken. (eigenlijk moet ik een duits boek lezen) en ik ga dit weekend echt beginnen met het schrijven van een brief.
kus.
Marlouuu!
Ik vind het zo fijn om te lezen dat je leukkk hebt daar in het hoge Noorden. Yeah! Echt super leuk.
x Anouk
Schreeuw! hahaha maarre je wist denk ik wel al da ik hier die verhaaltjes deed lezen.. leuk joh! ben benieuwd naar t filmpje.. ik heb vandaag appelflappen gebakke met stagekindjes.. en ik leef nog steeds.. (bewijs dat ze goed waren hahaha) spreek je! xxx
Marlou, vergeet niet dat het talk like a pirate day is!!!
ARRRRRR
xx
Ha Marlou,
Natuurlijk lees ik alles. Hartstikke leuk om te lezen dat je het zo geweldig naar je zin hebt. Wat een grappig filmpje zeg.....en dan dacht jij, toen ik ooit line-dancing geprobeerd hebt, dat het ouwbollig is!!! NIET DUS...IK GA NU SCHREEUWEN!!! Ha,ha, ha. En ook dat haken....is niet ouwbollig (is dat trouwens goed geschreven). Breien is ook weer helemaal in, heb nog breinaalden, breipatronen en wol hier liggen. Dus even een gilletje als het op de post moet. Chocolade pepernoten??? Eerst maar eens onze (wal)noten proeven die met kilo's van de boom vallen. Ik zal er eens een paar sturen.
Liefs van mam
hoi marlou
ik volg ook al jou avontuurtjes
het dansje hebben wij eens geleerd bij het volksdansen
misschien toch een beetje............
groetjes uit de melderse
Ha Marloutje,
Natuurlijk ook ik lees al je belevenissen en ben hartstikke blij dat je het zo geweldig naar je zin hebt. De foto's en de verhalen laten zien dat jullie er allemaal heerlijk van genieten. Dit vindt ik helemaal te gek.
De noten vallen, ja ook s'nachts, met grof geweld, knal, knal, weer van de boom. Ik denk dat je het eten ervan de komende week de Noren kunt gaan leren want ze komen eraan.
Breien en haken zijn aktiviteiten die ik niet direct van je had verwacht dat je die zo leuk zou vinden echter zoals je maar weer ziet ook dingen die je niet kent kunnen TOCH leuk zijn. Ga zo verder met je verhalen, foto's en belevenissen uit Noorwegen waarvan ik heerlijk kan genieten.
Liefs van pap
Hoi Marlou,
ik vind het leuk om te lezen hoe het jou vergaat in het verre Noorwegen.
Dat het verlegen meisje waar ik vroeger nog op gepast heb nu ver weg zit van papa en mama.
veel plezier nog en ik lees het wel weer hoe het daar gaat.
groetjes
Inge
Heeey Lou!
had beetje naar je foto's gekeken. En je verhaaltjes gelezen (nog niet allemaal). Het ziet er allemaal mooitjes uit :)
Je pap en mam waren hier afgelopen zondag geweest, en hadde best veel verteld. Staan ook mooie foto's op, voor zover ik gelezen heb vermaak je je wel daar. Ik zal je wat meer gaan bijhouden ;)
Vond het ook wel grappig toen ik hoorde dat haken helemaal in is in Noorwegen :D Wie weet neem jij die hype volgend jaar wel weer mee naar NL ;)
Liefs, xxies Daniëlle
Ik lees je ook ;) ben een van je grootste fans (slijm haha)!!
Nee ff serieus, elke keer als ik weer een mailtje van 'Marlou pa (met zo'n rondje boven de a) Norge' heb ga ik er wel meteen heen! Ben wel jaloers hoor, zo gaaf klinkt het bij jou!!
Mijn studie is lezen lezen lezen en lezzzzzzzzzzzz en toen viel ik er van in slaap :P!
Maar het is toch wel interessant hoor. Ik heb maar liefst 7 chinezen in de klas. Ik ken de namen van drie chinezen: Li, Liu en Lin...
Maja.. dat was het wel weer ;)
xxx Tessa
Ooh ik ben trouwens die kleine Tessa van het Dendron, waar je een keer toeristje in Horst mee hebt gespeeld en die in Italië zo'n belachelijk grote fles drinken had gekocht voor haar keel ;)
xxx Tessa M
OKOKOKOKOKOKOK ik had wat geskipt, heb het nu weer gelezen en ben weer helemaal blij. En verder ga ik je wat meer uitschelden in mijn brief, want hoe durf je.
Een beetje mij zo laten hangen. Ik heb het in ieder geval ontvangen en JA DE MAN ZIT ER NOG!!!
EN. Je staat nu in mijn blogroll dus hopelijk kom ik hier vaker. Grappig filmpje [ook al heb ik geen geluid], linedancen ziet er heel erg suf uit maar is vast heel leuk om te doen :P Wel cool dat iedereen meedoet, hier zou dat echt niet gebeuren! E ohmydavey JA, Muffin had inderdaad choconoten en taaitaai gekocht! Te erg. Maar ja, nu gaat het wel op he. En wedden dat mijn Belgenaren niet aan Sinterklaas doen? [aka ik heb nul de la nul vrije tijd] Ook al kom ik wel elke dag met de trein langs St Niklaas. DOM!!
Ach ja, hippe meid, die brief krijg je nog wel :] ciao baby!
Ok, die kerel is dus geniaal :'). En dat deed-ie elke week :p?
hallo Marlou zo te zien gaat het jou goed wij vinden het hartstikkengoed om dat te lezen en te zien maak er een fijne tijd van Geniet van al het moois wat je tegen komt Groetjes Peter en Mia Huijs
Schipper mag ik overvaren, dat meen je niet!
Skjeggen begon dat laatst ineens tegen mij te zingen, althans, de melodie dan, en hij wilde maar niet vertellen waar hij dat geleerd had :).
Heb je al een oplossing voor de vakantie? Ik zit nu in Porsgrunn bij een vriendin van mams en ga vrijdag naar Gunn :).
Klem!